O NAMA

Kompanija je osnovana 1974. godine kao Elvaco AD. Sjedište kompanije je u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, a od samog početka, naša djelatnost je bila u obradi metala i proizvodnji.

Naši pogoni i kapaciteti mašinskog parka, ljudski resursi, veliko iskustvo i moderno upravljanje nam omogućavaju da odgovorimo na sve zahtjeve tržišta. Sa skoro 100 zaposlenih, ostvarili smo uspješnu proizvodnju nekoliko tehnoloških linija.

Elvaco MetPro

Danas Elvaco MetPro predstavlja respektabilnu kompaniju sa znanjem i iskustvom u svim poslovima obrade metala. Korištenjem CNC tehnologije i više od 40 godina iskustva te radom predanih profesionalaca odgovaramo na najsofisticiranije zahtjeve naših kupaca kada je u pitanju kvalitet proizvoda i usluga. Sertifikovani smo prema: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018; EN 1090-2 - EXC3 i EN ISO 3834-2.

Naš proizvodni portfolio raste iz dana u dan sa fokusom na proizvodnju kontejnera i reparaciju korišćenih, držeći se u skladu sa industrijom, svjetskim standardima i zahtjevima tržišta.

Sposobnost da ostane fokusiran ali fleksibilan, da se prilagodi novim izazovima koristeći prethodno iskustvo, čini Elvaco MetPro vašim potpunim metal partnerom.